Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه سیاسیون  گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بازی‌های اینترنتی در فضای مجازی طرفداران مخصوص به خود را دارد و اغلب افراد به ویژه کودکان و نوجوانان مجموعه‌ای از انواع بازی‌های مختلف را در تبلت خود گردآوری می‌کنند و بخشی از زمان اوقات فراغت خویش را به دنبال کردن این بازی‌ها اختصاص می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در برخی از مواقع بعضی از بازی‌های اینترنتی چالش‌ها و حواشی متعدد و بحث برانگیزی را به دنبال دارند و تبعات دنبال کردن آن‌ها فرد بازی کننده را دچار آسیب کرده  و تبعات و عواقب جبران ناپذیر آن‌ها گاهی تا تشویق وی به خودکشی و گرفتن جانش پیش می‌رود.

مطمئنا نام بازی اینترنتی پر چالش «نهنگ آبی» را که در سال گذشته با تشویق چند کاربر فضای مجازی به خودکشی، چند قربانی گرفت را به خاطر دارید و ماجرای قربانی شدن چند تن از کودکان و نوجوانان در برخی از کشورهای دنیا  در اثر پیوستن به این چالش را شنیده‌اید.

دعوت شما به یک چالش پردردسر با ارسال پیام از کاربری ناشناس

«مومو» همان عروسک ژاپنی است که ابتدا با حسابی به همین نام در صفحه اینستاگرام ثبت شد و پس از مدتی به عنوان یک بازی چالش برانگیز برای خودکشی رایج شده و مورد توجه کاربران قرار گرفته است و متاسفانه تا کنون 2 قربانی که یکی از آن‌ها را دختری 12 ساله شامل می‌شود را به جای گذاشته است.

با وجود عدم شناخت کافی بسیاری از افراد نسبت به بازی «مومو» نگاهی گذرا به تصاویر پروفایل صفحات شخصی افراد در شبکه‌های اجتماعی، از فراگیر شدن این بازی پر چالش در آینده‌ای نه چندان دور حکایت دارد و کودکان و نوجوانان به دلیل استقبال از مسئله تقلید و شبیه سازی خود به شخصیت‌های مشهور واقعی و مجازی بیش از سایرین در معرض آسیب‌های ناشی از آن  قرار دارند.

بازی پر چالش «مومو» این روزها در صفحات مجازی مورد بحث  بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی  با طرز فکرها و نگرش‌های مختلف واقع شده است و در این گزارش بنا داریم نکاتی مهم و ضروری را برای افزایش آگاهی و دانش مخاطبان به ویژه والدین برای مراقبت و محافظت بیشتر از فرزند خود در خصوص این بازی اینترنتی ارائه دهیم.

بر اساس خبرهای موجود در رسانه‌های مختلف خبری، بازی momo در برنامه واتس آپ (whats app) کاربری با شماره‌ای ناشناس شما را به چالشی دعوت می‌‌کند تا در نهایت شما به «مومو» پیامی ارسال کنید.

در مرحله بعد و پس از ارسال پیام از طرف شما تصاویر ترسناک و پیام های خشونت آمیز ی از طرف کاربر ناشناس برای شما ارسال می‌شود و به انواع مختلف شما را به خشونت طلبی و گرایش به هیجانی کاذب و در نهایت به خودکشی تشویق می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی ضرورت نظارت بیشتر والدین بر فعالیت فرزندان در شبکه‌های اجتماعی

در شرایط فعلی که کودکان و نوجوانان به نوعی در شبکه‎های اجتماعی حضور دارند و فعالیت آن‌ها، اغلب در غفلت پدر و مادر صورت می‌گیرد، ضرورت افزایش نظارت والدین در شبکه‌های اجتماعی مثل واتساپ و فیسبوک به شدت احساس می‌شود.

ترویج خشونت، تشویق فرد به خودکشی و بروز رفتارهای خشن و همچنین سرقت اطلاعات شخصی افراد از جمله مهمترین اهداف طراحی و انتشار بازی اینترنتی «مومو» به حساب می‎آیند و بهتر است والدین فرزندان خود را از این بازی چالش برانگیز دور نگهدارند.

اگر چه جذابیت بازی «مومو» در میان  نوجوانان کشورهای آرژانتین، مکزیک، آمریکا، فرانسه و آلمان جذاب تر بوده و طرفداران بیشتری دارد اما به این معنا نیست که کاربران ایرانی و یا سایر کاربران فضای مجازی، امکان دسترسی به آن را پیدا نکنند. بنابراین خطر فراگیر شدن بازی «مومو» در کمین سایر کودکان  و نوجوانان دنیا است و اقدامات پیشگیرانه باید به در دستور کار  والدین و متولیان امر قرار بگیرد.

گزارش از: فرزانه فراهانی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوادث فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۴۷۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند

با حکم محمد خزاعی معاون وزیر و رییس سازمان سینمایی کشور، ۱۲ تن از مدیران و فعالان فرهنگی هنری و سینماگر کودک و نوجوان به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان معرفی شدند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مجید زین العابدین، علی قاسم زاده، کمال حیدری، یوسف افشارنیا، سید مهدی سیدین، فرزانه کلاهدوزان، اصغر فارسی، وحید نیکخواه آزاد، پوران درخشنده، وحید ملتجی، احمد مقیمی و علی صالحی، به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک منصوب و معرفی شدند. 
محمد خزاعی در حکم انتصاب اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان، با تاکید بر این نکته که برگزاری جشنواره این رویداد فرصتی ارزشمند برای توجه به نقش مهم آثار مهم کودکان و نوجوانان است، برنامه‌ریزی، سیاستگذاری و تصمیمات اثر بخش در زمینه رشد سرمایه انسانی دغدغه‌مند، تقویت فکر و ایده‌های نو، تکامل چرخه تولید و اکران، تشویق و معرفی استعدادهای جوان و جهش تولید با مشارکت فیلمسازان در سینمای راهبردی کودک و نوجوان را از اعضای شورای مذکور خواستار شده است. 
سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان، به دبیری مجید زین العابدین در اصفهان برگزار می شود.

دیگر خبرها

  • جشنواره‌ هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان
  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • معرفی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • کانون ایلام جزء کانون‌های پیشرو کشور است
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همدان
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد